11 Ocak 2013 Cuma

MİNERS COSMETİCS MASTERCLASS MİNİ PALETİ



             Bugün Miners  Cosmetics  Masterclass make-up markalı party eyes ismini taşıyan mini paletten bahsedeceğim. Bu ürün sadece gratislerde 8 tl gibi bir fiyata satılıyor. Bunun smoke eyes vb farklı tonlarda çeşitleri var.İçinde 4 çeşit far bir ufak göz kalemi birde mini boy maskara var. Kalemi gri , maskarası siyah renkte. Maskarayı hiç kullanma imkanım olmadı zaten pekde kullanışlı durduğunu söyleyemem. Paletin kapak kısmında  ufak bir aynası ve göz makyajını nasıl yapacağınızı anlatan bir bölüm var. 





             Ivery Tower isimli renk kırık beyaz renk, millenium isimli gri bir renk, sunset shimmer isimli  bakır  alt tonlu bir altın rengi , purple rain isimli lila renk bulunmaktadır. Renkler  fiyatlarına göre gayet iyi ve pigmentli renkler aynı zamanda içinde ışıltıları var ışıltıları fazla olsada simli farlar kadar yoğun değil. Bir tarafı fırça bir tarafı aplikatör olan minicik fırçası ama hiç kullanmadım. Zaten pek kullanılacak gibi değiller.








              İçeriğinede baktığımda beni rahatsız eden birkaç  madde var maalesef onlarda parafin ve paraben paraffinium… İçeriği yüzünde pek elim gitmesede gene de aldığım beğendiğim ürünler içine girdi zaten maalesef artık kimyasal madde içermeyen ne yiyecek nede kozmetik ürünleri kaldı.Bu çook  üzücü olsada bu böyle.. Bize düşen daha dikkatli ve seçici olmaktır. Lütfen benim hatama düşmeyin ve içindekiler kısımlarını alışverişlerinizde muhakkak okuyun…

 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder